500 χιλιάδες ευρώ από την ΑΗΚ με τη μορφή κινήτρων σε νέους για εμβολιασμούς

500 χιλιάδες ευρώ από την ΑΗΚ με τη μορφή κινήτρων σε νέους για εμβολιασμούς

Ποσό των €500.000 θα διαθέσει η ΑΗΚ με τη μορφή κινήτρων για εμβολιασμό.

Όπως αναφέρετε σε ανακοίνωση, «μέσα στη μεγάλη δοκιμασία της πανδημίας η κυρίαρχη πρόκληση είναι η προστασία της υγείας των συμπολιτών μας και η επιστροφή της ζωής όλων στην κανονικότητα».

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Πολιτεία για ενίσχυση του Προγράμματος εμβολιασμού στους νέους ανθρώπους, σημειώνει η ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΗΚ αποφάσισε την καταβολή ποσού ύψους €500.000 με τη μορφή κινήτρων.

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στη συνέχεια σε συνεργασία με το Γραφείο του Επιτρόπου του Πολίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.