500 χιλιάδες ευρώ από την ΑΗΚ με τη μορφή κινήτρων σε νέους για εμβολιασμούς

500 χιλιάδες ευρώ από την ΑΗΚ με τη μορφή κινήτρων σε νέους για εμβολιασμούς

Ποσό των €500.000 θα διαθέσει η ΑΗΚ με τη μορφή κινήτρων για εμβολιασμό.

Όπως αναφέρετε σε ανακοίνωση, «μέσα στη μεγάλη δοκιμασία της πανδημίας η κυρίαρχη πρόκληση είναι η προστασία της υγείας των συμπολιτών μας και η επιστροφή της ζωής όλων στην κανονικότητα».

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Πολιτεία για ενίσχυση του Προγράμματος εμβολιασμού στους νέους ανθρώπους, σημειώνει η ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΗΚ αποφάσισε την καταβολή ποσού ύψους €500.000 με τη μορφή κινήτρων.

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στη συνέχεια σε συνεργασία με το Γραφείο του Επιτρόπου του Πολίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE