ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εκατόν δεκαέξι νέα περιστατικά

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εκατόν δεκαέξι νέα περιστατικά

Εκατόν δεκαέξι νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα ύστερα από 20.029 εργαστηριακές εξετάσεις.
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας», 2 κρούσματα αφορούν άτομα που έφθασαν από το εξωτερικό, 9 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 105 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.
 
Όπως αναφέρεται, 35 άτομα διαμένουν στη Λευκωσία, 47 στην Κερύνεια, 13 στην Αμμόχωστο, 6 στη Μόρφου, 3 στη Λεύκα και 1 στο Τρίκωμο.
 
Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών ανέρχεται στα 9.404 (36 νεκροί).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE