ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εκατόν δεκαέξι νέα περιστατικά

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εκατόν δεκαέξι νέα περιστατικά

Εκατόν δεκαέξι νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα ύστερα από 20.029 εργαστηριακές εξετάσεις.
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας», 2 κρούσματα αφορούν άτομα που έφθασαν από το εξωτερικό, 9 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 105 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.
 
Όπως αναφέρεται, 35 άτομα διαμένουν στη Λευκωσία, 47 στην Κερύνεια, 13 στην Αμμόχωστο, 6 στη Μόρφου, 3 στη Λεύκα και 1 στο Τρίκωμο.
 
Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών ανέρχεται στα 9.404 (36 νεκροί).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE