Ανταποκρίθηκαν στα «walk-in» κέντρα εμβολιασμού οι πολίτες - Εξαντλήθηκαν στη Λεμεσό μέσα σε 2 ώρες

 Ανταποκρίθηκαν στα «walk-in» κέντρα εμβολιασμού οι πολίτες - Εξαντλήθηκαν στη Λεμεσό μέσα σε 2 ώρες

Ανταπόκριση έχει η λειτουργία των «walk-in» κέντρων εμβολιασμού που τέθηκε σε εφαρμογή από σήμερα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, η Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας Μαργαρίτα Κυριάκου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι εξαντλήθηκαν μέχρι τις 1030 το πρωί όλα τα διαθέσιμα εμβόλια του «walk-in» στο Κέντρο Υγείας Λινόπετρας στη Λεμεσό.

Όπως είπε η κ. Κυριάκου, τα εμβόλια που δόθηκαν σε κάθε κέντρο «walk-in» είναι περίπου 100.

Δόθηκαν ήδη οδηγίες, σημείωσε, και θα διατεθούν περισσότερα εμβόλια προς χρήση σε κάθε κέντρο ώστε να εξυπηρετηθεί περισσότερος κόσμος

Στόχος, όπως έχει αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του το Yπουργείο Υγείας, είναι «η διευκόλυνση των πολιτών για την πρόσβαση τους στον εμβολιασμό» και προσθέτει ότι «πρόκειται για μια πρακτική η οποία εφαρμόζεται ήδη σε άλλες χώρες και στοχεύει στην ενίσχυση της προσπάθειας για εμβολιασμό».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE