Εγκληματικές ανακοινώσεις από Ερντογάν- Ανακοίνωσε άνοιγμα της Αμμοχώστου στο 3,5%

Εγκληματικές ανακοινώσεις από Ερντογάν- Ανακοίνωσε άνοιγμα της Αμμοχώστου στο 3,5%

Σε ανακοινώσεις προχώρησαν πριν από λίγο ο Ερσίν Τατάρ και ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν οι οποίοι δήλωσαν πως ανοίγει η Αμμόχωστος στο 3,5%.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν, η περιοχή θα χαρακτηριστεί αποστρατιωτικοποιημένη και θα επιστραφούν οι περιουσίες στους ιδιοκτήτες τους μέσω της Επιτροπής που έχουν συστήσει στην Κύπρο δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Επιμένει σε διχοτόμηση ο Ερντογάν
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Τουρκίας με δηλώσεις του είχε επιμείνει στην διχοτόμηση της Κύπρου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πλέον δεν θέλουμε να λέμε «Βορράς – Νότος», πλέον λέμε ‘Τουρκοκυπριακό’ (κράτος). Έτσι πλέον το βλέπουμε κι έτσι θα συνεχίσουμε από εδώ και στο εξής».

Ερντογάν: Ανοιχτό να αναγνωριστεί το ψευδοκράτος από το Αζερμπαϊτζάν

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παράλληλα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μίας αναγνώρισης του ψευδοκράτους από το Αζερμπαϊτζάν. «Δεν υπάρχει κανένας δισταγμός επ’ αυτού.

Το συζητάμε συνεχώς με τον αδερφό μου Ιλχάμ Αλίγεφ (σ.σ. πρόεδρος Αζερμπαϊτζάν)», ανέφερε, ενώ προανήγγειλε μία σειρά εγκαινίων σήμερα, Τρίτη 20 Ιουλίου στα Κατεχόμενα.

Παράλληλα, ο ηγέτης του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ, επανέλαβε ότι «Τουρκία-Αζερμπαϊτζάν-ΤΔΒΚ συνιστούν ένα έθνος, τρία κράτη».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Οι διασώστες συνεχίζουν σήμερα τις προσπάθειές τους να εντοπίσουν περισσότερους από 1.300 αγνοουμένους, μεταξύ των οποίων εκατοντάδες ξένοι τουρίστες, την επομένη της φονικής πλημμύρας που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 270 ανθρώπων στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE