Εγκληματικές ανακοινώσεις από Ερντογάν- Ανακοίνωσε άνοιγμα της Αμμοχώστου στο 3,5%

Εγκληματικές ανακοινώσεις από Ερντογάν- Ανακοίνωσε άνοιγμα της Αμμοχώστου στο 3,5%

Σε ανακοινώσεις προχώρησαν πριν από λίγο ο Ερσίν Τατάρ και ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν οι οποίοι δήλωσαν πως ανοίγει η Αμμόχωστος στο 3,5%.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν, η περιοχή θα χαρακτηριστεί αποστρατιωτικοποιημένη και θα επιστραφούν οι περιουσίες στους ιδιοκτήτες τους μέσω της Επιτροπής που έχουν συστήσει στην Κύπρο δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Επιμένει σε διχοτόμηση ο Ερντογάν
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Τουρκίας με δηλώσεις του είχε επιμείνει στην διχοτόμηση της Κύπρου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πλέον δεν θέλουμε να λέμε «Βορράς – Νότος», πλέον λέμε ‘Τουρκοκυπριακό’ (κράτος). Έτσι πλέον το βλέπουμε κι έτσι θα συνεχίσουμε από εδώ και στο εξής».

Ερντογάν: Ανοιχτό να αναγνωριστεί το ψευδοκράτος από το Αζερμπαϊτζάν

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παράλληλα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μίας αναγνώρισης του ψευδοκράτους από το Αζερμπαϊτζάν. «Δεν υπάρχει κανένας δισταγμός επ’ αυτού.

Το συζητάμε συνεχώς με τον αδερφό μου Ιλχάμ Αλίγεφ (σ.σ. πρόεδρος Αζερμπαϊτζάν)», ανέφερε, ενώ προανήγγειλε μία σειρά εγκαινίων σήμερα, Τρίτη 20 Ιουλίου στα Κατεχόμενα.

Παράλληλα, ο ηγέτης του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ, επανέλαβε ότι «Τουρκία-Αζερμπαϊτζάν-ΤΔΒΚ συνιστούν ένα έθνος, τρία κράτη».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE