Συνεργασία ΟΚΥπΥ με ιδιωτικά νοσηλευτήρια για παραπομπή ασθενών

Συνεργασία ΟΚΥπΥ με ιδιωτικά νοσηλευτήρια για παραπομπή ασθενών

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που στόχο έχουν τη διασφάλιση υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας σε όλους.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διεύθυνση του Οργανισμού είχε συνάντηση με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων (ΠΑΣΙΝ), κατά τη διάρκεια της οποίας συμφωνήθηκε να ξεκινήσει άμεσα, εκεί και όπου χρειάζεται, η παραπομπή ασθενών από τα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια.

Στη συνάντηση ΟΚΥπΥ – ΠΑΣΙΝ συζητήθηκε επίσης, η υφιστάμενη κατάσταση των νοσηλευτηρίων και ο αυξημένος αριθμός περιστατικών και νοσηλευομένων Covid-19.

Παράλληλα ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ, κ. Χρίστης Λοϊζίδης και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΙΝ, Δρ Μάριος Καραϊσκάκης, ενημέρωσαν για τα σχετικά τον Υπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα.

Η συνεργασία ΟΚΥπΥ και ιδιωτικού τομέα συμβάλει στην αντιμετώπιση τόσο της παρούσας κατάστασης όσο και ενδεχόμενης περαιτέρω επιδείνωσης της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE