ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Χατζηπαντέλας: 'Μετά την κρίση θα δούμε το κομμάτι των ευθυνών'

Χατζηπαντέλας: 'Μετά την κρίση θα δούμε το κομμάτι των ευθυνών'

Η ανοδική πορεία των κρουσμάτων, η συνεχής ροή εισαγωγών στα κρατικά νοσηλευτήρια αλλά και ο διπλασιασμός των νοσηλευόμενων με κορωνοϊό, έφεραν στην επιφάνεια το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει σε έλλειψη κλίνων και προσωπικού.

Ταυτόχρονα, σοβαρό πλήγμα δέχεται και ο ιδιωτικός τομέας λόγω υποστελέγχωσης, ενώ ξεκίνησαν ήδη οι παραπομπές ασθενών από τα κρατικά νοσηλευτήρια. Χθες, στάλθηκαν 12 περιστατικά στον ιδιωτικό τομέα, εκ των οποίων τα 4 χρίζουν νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Την ίδια στιγμή το Υπουργείο Υγείας διαβεβαιώνει πως δεν θα αφήσει κανένα ασθενή χωρίς περίθαλψη. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο χθεσινοβραδινό δελτίο του OMEGA, τα γεγονότα  θορύβησαν τον Υπουργό Υγείας με αποτέλεσμα να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη στο νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι συντεχνίες γιατρών και οι διευθύνσεις των κρατικών νοσηλευτηρίων έστησαν στον τοίχο τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα, χρειάζεται πρώτα να διαχειριστούμε και να ξεπεράσουμε την κρίση της πανδημίας και μετά να αποδώσουμε ευθύνες στον οποιονδήποτε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top