ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Διεθνής Διάκριση για μέλος της οικογένειας της McDonald’s™ στα “2021 Women to Watch Global Awards”

Διεθνής Διάκριση για μέλος της οικογένειας της McDonald’s™ στα “2021 Women to Watch Global Awards”

Θερμά συγχαρητήρια έδωσε η McDonald’s και η μεγάλη οικογένειά της που στελεχώνει το δυναμικό των εστιατορίων της στην Άρτεμη Νταμοτσίδου, η οποία κέρδισε διεθνή διάκριση στα “2021 Women to Watch Global Awards”.

Παρέλαβε το βραβείο “Woman to Watch 2021” που αξιολογεί γυναίκες που ανήκουν στο δυναμικό της McDonald’s, βάσει της απόδοσης και της προσφοράς τους στις ομάδες του εργασιακού περιβάλλοντός τους και την κοινωνία, καθώς και τη συμβολή τους στους κοινούς στόχους της Εταιρείας που τις εργοδοτεί.


Πρόκειται για μία σημαντική και τιμητική στιγμή στην καριέρα της, αφού πρόκειται για μια διεθνή αναγνώριση των προσπαθειών της σ’ ένα θεσμό που συμμετείχαν εκατοντάδες υποψήφιοι. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι η αξιολόγηση έγινε από Παγκόσμια Επιτροπή της McDonald’s στην οποία συμμετείχαν χώρες από ολόκληρη τη γεωγραφική περιοχή στην οποία ανήκει η McDonald’s Κύπρου (Mέση Ανατολή και Αφρική).


Εκ μέρους της McDonald’s, o HR Manager της Εταιρείας, κος Βασίλης Γιαννάκη, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Όλοι εμείς στη μεγάλη οικογένεια της McDonald’s συγχαίρουμε την Άρτεμη για τη διεθνή διάκρισή της. Θεωρώ ότι είναι πραγματικά σπουδαίο όταν ένας άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να εξελίσσεται ως επαγγελματίας και να προβάλει τα δυνατά σημεία της προσωπικότητάς του στο περιβάλλον εργασίας του, αποτελώντας παράλληλα θετικό παράδειγμα για τους συναδέλφους του και την κοινωνία ευρύτερα. Η Άρτεμη εντάχθηκε στο δυναμικό μας το 2000 και σήμερα συνεχίζει να μας εμπνέει από τη θέση του “Operations Consultant”, αλλά και με το πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας που τη διακρίνει».


Η υποψηφιότητά της και κατ’ επέκταση η διάκρισή της αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι η McDonald’s ανέκαθεν ενθάρρυνε και συνεχίζει να ενθαρρύνει και να επικροτεί την πρόοδο και διάκριση των ανθρώπων της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top