Βαθιά ανησυχία Ισραήλ για τουρκικές μονομερείς ενέργειες και δηλώσεις για Βαρώσια

Βαθιά ανησυχία Ισραήλ για τουρκικές μονομερείς ενέργειες και δηλώσεις για Βαρώσια

Βαθιά ανησυχία για τις τουρκικές μονομερείς ενέργειες και δηλώσεις σε σχέση με τα Βαρώσια εξέφρασε το Ισραήλ, επαναλαμβάνοντας την αλληλεγγύη του και την πλήρη στήριξή του προς την Κύπρο.

 
Σε ανακοίνωση, που ανάρτησε στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών, αναφέρεται πως ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Γιαίρ Λαπίντ, επανέλαβε την Τρίτη αυτή τη στήριξη και την αλληλεγγύη απευθείας στον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Χριστοδουλίδη.
 
«Το Ισραήλ παρακολουθεί με βαθιά ανησυχία τις πρόσφατες μονομερείς τουρκικές ενέργειες και δηλώσεις σε σχέση με το καθεστώς των Βαρωσίων» και «επαναλαμβάνει την αλληλεγγύη του και την πλήρη στήριξή του στην Κύπρο», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE