Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά στην τοποθεσία Ατσάς στη Λευκωσία

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά στην τοποθεσία Ατσάς στη Λευκωσία

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το απόγευμα στην τοποθεσία Ατσάς στην επαρχία Λευκωσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών.

Η πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε στις 16.00 τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17.30 αφού έκαψε ένα εκτάριο καλυμμένο με σπαρτά και χαμηλή άγρια βλάστηση, αναφέρεται.

«Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν 23 άτομα του Τμήματος Δασών με επτά  πυροσβεστικά οχήματα και 9 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  με έξι πυροσβεστικά οχήματα», σημειώνεται.

Προστίθεται ότι στην κατάσβεση επίσης συμμετείχε και ένας γεωργικός ελκυστήρας του Τμήματος Δασών.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από τον σκυβαλότοπο του Ατσά, αν και τα ακριβή αίτια εκδήλωσής της διερευνώνται από την Αστυνομία.

Δυνάμεις του Τμήματος Δασών θα παραμείνουν στην περιοχή για αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE