Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά στην τοποθεσία Ατσάς στη Λευκωσία

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά στην τοποθεσία Ατσάς στη Λευκωσία

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το απόγευμα στην τοποθεσία Ατσάς στην επαρχία Λευκωσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών.

Η πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε στις 16.00 τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17.30 αφού έκαψε ένα εκτάριο καλυμμένο με σπαρτά και χαμηλή άγρια βλάστηση, αναφέρεται.

«Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν 23 άτομα του Τμήματος Δασών με επτά  πυροσβεστικά οχήματα και 9 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  με έξι πυροσβεστικά οχήματα», σημειώνεται.

Προστίθεται ότι στην κατάσβεση επίσης συμμετείχε και ένας γεωργικός ελκυστήρας του Τμήματος Δασών.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από τον σκυβαλότοπο του Ατσά, αν και τα ακριβή αίτια εκδήλωσής της διερευνώνται από την Αστυνομία.

Δυνάμεις του Τμήματος Δασών θα παραμείνουν στην περιοχή για αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE