Τροχαίο στη Λεμεσό: Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε πάνω στο ποδοσφαιράκι (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο στη Λεμεσό: Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε πάνω στο ποδοσφαιράκι (ΦΩΤΟ)

Φτηνά τη γλίτωσαν πρωί πρωί δυο πρόσωπα, τα οποία ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tothemaonline γύρω στις 7 το πρωί ο οδηγός σαλούν αυτοκίνητου, ρουμανικής καταγωγής, ενώ οδηγούσε, με συνοδηγό δεύτερο πρόσωπο, επί της παραλιακής λεωφόρου, στο ύψος της περιοχής Γερμασόγειας, με κατεύθυνση προς το λιμάνι, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του.

Το αυτοκίνητο αφού ακολούθησε τρελή πορεία καρφώθηκε στην είσοδο του «Mask Bar». Για καλή τους τύχη ακινητοποιήθηκε πάνω σε ένα ποδοσφαιράκι που έτυχε να βρίσκεται ακριβώς έξω από την πόρτα του μαγαζιού.

Στην σκηνή έφθασαν αμέσως ο ιδιοκτήτης του bar, που μόλις πριν από δυο ώρες είχε κλείσει το μαγαζί του, αστυνομία και πυροσβεστική.

Μέλη της δύναμης μετέφεραν τους δυο επιβαίνοντες με το περιπολικό στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, αφού έφεραν τραύματα και αίματα.

Εκ πρώτης όψεως αιτία του ατυχήματος ήταν η υπερβολική ταχύτητα, ενώ οι δυο μύριζαν αλκοόλ. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Στο Προεδρικό ο Αντόνιο Γκουτέρες - «Χρειαζόμαστε καλά νέα στην Κύπρο, βασιζόμαστε στη βοήθεα σας», είπε ο ΠτΔ

VIDEO: Στο Προεδρικό ο Αντόνιο Γκουτέρες - «Χρειαζόμαστε καλά νέα στην Κύπρο, βασιζόμαστε στη βοήθεα σας», είπε ο ΠτΔ

Πριν από λίγο έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπου έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE