Στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου Εσωτερικών Υποθέσεων ΕΕ το Αφγανιστάν

Στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου Εσωτερικών Υποθέσεων ΕΕ το Αφγανιστάν

Στην ατζέντα του έκτακτου Συμβουλίου Εσωτερικών Υποθέσεων, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη ψηφιακά, βάζουν οι MED-5 την κατάσταση στο Αφγανιστάν, αναφέρεται σε ανακοίνωση Τύπου.

Οι πέντε μεσογειακές χώρες ζητούν με επιστολή που έστειλε ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου της Ελλάδας, Νότης Μηταράκης, προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου, τον Σλοβένο Υπουργό Εσωτερικών Αλές Χόις, να συζητηθούν «οι έκτακτες συνθήκες στο Αφγανιστάν» και «οι επιπτώσεις που πιθανόν θα έχουν στο μεταναστευτικό στις χώρες υποδοχής» και «σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

«Η ασφάλεια της Συρίας, της Παλαιστίνης, του Σουδάν, του Αζερμπαϊτζάν και της τδβκ είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ασφάλεια της Τουρκίας», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE