Νεογνό 5 ημερών στο Μακάρειο με κορωνοϊό - Η μετάδοση έγινε από τους ανεμβολίαστους γονείς

Νεογνό 5 ημερών στο Μακάρειο με κορωνοϊό - Η μετάδοση έγινε από τους ανεμβολίαστους γονείς

Συνεχίζονται οι εισαγωγές παιδιών θετικών στον Covid-19, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, νεογνό 5 ημερών έγινε εισαγωγή στο Μακάρειο Νοσοκομείο το Σάββατο (14/08) αφού διαγνώστηκε με κορωνοιό. Το νεογνό από τη Λεμεσό εμφάνισε συμπτώματα πυρετού, ενώ η μετάδοση έγινε από τους γονείς του, οι οποίοι όπως πληροφορηθήκαμε είναι ανεμβολίαστοι.

Το νεογνό βρίσκεται εκτός κινδύνου στον θάλαμο covid.

Αλλά δύο παιδιά νοσηλεύονται επίσης στον ίδιο θάλαμο, ένα κοριτσάκι 2 ετών και ένα αγοράκι 13 μηνών, τα οποία είναι και αυτά εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE