Νεογνό 5 ημερών στο Μακάρειο με κορωνοϊό - Η μετάδοση έγινε από τους ανεμβολίαστους γονείς

Νεογνό 5 ημερών στο Μακάρειο με κορωνοϊό - Η μετάδοση έγινε από τους ανεμβολίαστους γονείς

Συνεχίζονται οι εισαγωγές παιδιών θετικών στον Covid-19, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, νεογνό 5 ημερών έγινε εισαγωγή στο Μακάρειο Νοσοκομείο το Σάββατο (14/08) αφού διαγνώστηκε με κορωνοιό. Το νεογνό από τη Λεμεσό εμφάνισε συμπτώματα πυρετού, ενώ η μετάδοση έγινε από τους γονείς του, οι οποίοι όπως πληροφορηθήκαμε είναι ανεμβολίαστοι.

Το νεογνό βρίσκεται εκτός κινδύνου στον θάλαμο covid.

Αλλά δύο παιδιά νοσηλεύονται επίσης στον ίδιο θάλαμο, ένα κοριτσάκι 2 ετών και ένα αγοράκι 13 μηνών, τα οποία είναι και αυτά εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE