Εμβόλιο Pfizer: Πήρε πλήρη έγκριση για χρήση από τον Αμερικανικό FDA

Εμβόλιο Pfizer: Πήρε πλήρη έγκριση για χρήση από τον Αμερικανικό FDA

Το εμβόλιο των Pfizer – BioNTech είναι το πρώτο που λαμβάνει μόνιμη και όχι προσωρινή άδεια – Αφορά άτομα από 16 ετών και άνω

«Πράσινο φως» στο εμβόλιο των Pfizer/BioNTech για τον κορωνοϊό έδωσε ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, που όπως αναμενόταν χορήγησε στο σκεύασμα πλήρη άδεια για χρήση σε άτομα από 6 ετών και άνω.

Το εμβόλιο είναι το πρώτο που ξεπέρασε το καθεστώς της προσωρινής άδειας χρήσης και θεωρείται ότι ανοίγει τον δρόμο για απαίτηση εμβολιασμού από νοσοκομεία, κολέγια, εταιρείες και άλλους οργανισμούς.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η CENTCOM επιβεβαίωσε το ρεσάλτο σε ιρανικό πλοίο – Δημοσίευσε ΒΙΝΤΕΟ από την επίθεση

Η CENTCOM επιβεβαίωσε το ρεσάλτο σε ιρανικό πλοίο – Δημοσίευσε ΒΙΝΤΕΟ από την επίθεση

Η Κεντρική Διοίκηση του αμερικανικού στρατού ανακοίνωσε στο “X” ότι αμερικανικές δυνάμεις «που επιχειρούν στην Αραβική Θάλασσα εφάρμοσαν μέτρα ναυτικού αποκλεισμού εναντίον ενός φορτηγού πλοίου υπό ιρανική σημαία που προσπαθούσε να πλεύσει προς ιρανικό λιμάνι».

BEST OF TOTHEMAONLINE