Εμβόλιο Pfizer: Πήρε πλήρη έγκριση για χρήση από τον Αμερικανικό FDA

Εμβόλιο Pfizer: Πήρε πλήρη έγκριση για χρήση από τον Αμερικανικό FDA

Το εμβόλιο των Pfizer – BioNTech είναι το πρώτο που λαμβάνει μόνιμη και όχι προσωρινή άδεια – Αφορά άτομα από 16 ετών και άνω

«Πράσινο φως» στο εμβόλιο των Pfizer/BioNTech για τον κορωνοϊό έδωσε ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, που όπως αναμενόταν χορήγησε στο σκεύασμα πλήρη άδεια για χρήση σε άτομα από 6 ετών και άνω.

Το εμβόλιο είναι το πρώτο που ξεπέρασε το καθεστώς της προσωρινής άδειας χρήσης και θεωρείται ότι ανοίγει τον δρόμο για απαίτηση εμβολιασμού από νοσοκομεία, κολέγια, εταιρείες και άλλους οργανισμούς.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE