Γεννήθηκε μωρό από μητέρα ασθενή με Covid 19 στα κατεχόμενα

Γεννήθηκε μωρό από μητέρα ασθενή με Covid 19 στα κατεχόμενα

Με μια φωτογραφία που ανήρτησε στα ΜΚΔ, ο αρχίατρος του νοσοκομείου πανδημίας, Ερόλ Ουτσιανέρ, γράφοντας «στο νοσοκομείο μας γεννήθηκε ένας ήλιος» ανακοίνωσε πως μητέρα που ήταν υπό θεραπεία για Covid 19 γέννησε σήμερα.

Στο μωρό δόθηκε το όνομα Γκιουνές που σημαίνει ήλιος. Η μητέρα συνεχίζει την θεραπεία της για τον κορωνοϊό, τον οποίο κόλλησε λίγες μέρες πριν γεννήσει, στο νοσοκομείο πανδημίας στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Τα τ/κ ΜΜΕ γράφουν ότι το βρέφος δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE