Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 17χρονος μοτοσικλετιστής - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Ο 17χρονος MARIO GABRIEL, από τη Ρουμανία, υπέκυψε σήμερα το πρωί στα τραύματά του.

«Θα χρειαστούμε τόσο τα εμβόλια, όσο και τα φάρμακα για να νικήσουμε τον ιό», έγραψε ο Μπουρλά.
Όπως ανακοίνωσε η Pfizer, στην συγκεκριμένη φάση θα μετάσχουν 1.140 εθελοντές, οι οποίοι θα λάβουν είτε το σκεύασμα, είτε το placebo, κάθε 12 ώρες για πέντε ημέρες, προκειμένου να ελεγχθεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά του.
Αν οι κλινικές μελέτες κριθούν επιτυχημένες, η εταιρεία εκτιμά ότι οι ασθενείς θα έχουν στην διάθεσή τους ένα φάρμακο που θα λαμβάνεται από το στόμα και το οποίο θα μπορούσε να συνταγογραφείται με την πρώτη ένδειξη της λοίμωξης, χωρίς να απαιτείται η εισαγωγή στο νοσοκομείο για την θεραπεία.
Σε παλαιότερες ενημερώσεις της, η εταιρεία ανέφερε ότι θα μπορούσε να έχει το φάρμακο διαθέσιμο στην αγορά ως τα τέλη του 2021.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




