Σοβαρός τραυματισμός 36χρονου στη Λεμεσό – Τον εντόπισαν στο όχημα του τα ξημερώματα και τον μετέφεραν για άμεση χειρουργική επέμβαση

Σοβαρός τραυματισμός 36χρονου στη Λεμεσό – Τον εντόπισαν στο όχημα του τα ξημερώματα και τον μετέφεραν για άμεση χειρουργική επέμβαση

Υπόθεση τραυματισμένου προσώπου διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού, μετά τον εντοπισμό 36χρονου στην Αγία Φύλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκε πληροφορία στις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου ότι υπάρχει τραυματισμένο πρόσωπο σε ακινητοποιημένο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομικού Σταθμού Πολεμιδιών, όπου εντόπισαν τον 36χρονο άνδρα τραυματισμένο στη θέση του οδηγού. Ασθενοφόρο μετέφερε τον 36χρονο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κακώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός το`υ καθώς και ρήξη σπλήνας και χρειάστηκε η άμεση χειρουργική επέμβαση του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο 36χρονος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE