Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον Σάκη Κατσούλη – Είναι ξανά ζευγάρι;

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον Σάκη Κατσούλη – Είναι ξανά ζευγάρι;

Μετά την ολοκλήρωση του Survivor πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ξανά ζευγάρι.

Οι δύο τους, που διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν, ήρθαν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης και το φετινό καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές και ήταν αχώριστοι.

Η Σάσα Σταμάτη και το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά επικοινώνησε με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία αποκάλυψε τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και στον Σάκη: «Δεν συμβαίνει κάτι ερωτικό μεταξύ μας. Περνάμε τον χρόνο μας μαζί, κάναμε κοινές διακοπές και έχουμε κλείσει κάποιες κοινές επαγγελματικές εμφανίσεις».

Μάλιστα, στην ερώτηση για το αν μελλοντικά θα τους δούμε ως ζευγάρι και στη ζωή, αφού τον τελευταίο καιρό έχουν βουίξει τα ΜΜΕ πως έχουν επανασυνδεθεί. «Κανείς δεν ξέρει το μέλλον, ούτε τι μπορεί να συμβεί σε μια σχέση. Ποτέ μη λες “ποτέ”. Ο Σάκης με βοηθάει στα καινούρια βήματα, τον συμβουλεύομαι, είναι ο φύλακας άγγελός μου και ξέρω πως ό,τι θα μου πει θα είναι για το καλό μου», δήλωσε με νόημα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της σχέδια, η πρώην Survivor διευκρίνισε πως θα είναι γύρω από τη γυμναστική μέσω διαδικτύου.

«Στήνω μια ιντερνετική πλατφόρμα με προγράμματα γυμναστικής, που θα περιλαμβάνει ασκήσεις με το βάρος του σώματος, stretching και pilates. Ενα ωραίο πρόγραμμα θα είναι αυτό όπου ο κόσμος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει αντικείμενα που ήδη έχει στο σπίτι του ως όργανα γυμναστικής», κατέληξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE