Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν την κόρη τους! (Φώτος)

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν την κόρη τους! (Φώτος)

Παραμυθένιος ο γάμος της τραγουδίστριας – Έλαμπε μέσα στο νυφικό της

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του κτήματος «Πολυχώρος Ονείρων» παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Σεπτεμβρίου η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, ενώ βάφτισαν και την κόρη τους, Μελίτα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έλαμπε μέσα στο παραμυθένιο της νυφικό, μια δημιουργία της Όλγας Καραβαρβέρη, ενώ το πέπλο ολοκλήρωσε την υπέροχη της εικόνα.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifenewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE