Έτσι προέκυψαν τα 147 κρούσματα - Δείτε τις περιοχές που εντοπίστηκαν – ΠΙΝΑΚΑΣ

Έτσι προέκυψαν τα 147 κρούσματα - Δείτε τις περιοχές που εντοπίστηκαν – ΠΙΝΑΚΑΣ

Δυο νέοι θάνατοι και 147 (ποσοστό θετικότητας: 0,49%), νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου, από το Υπουργείο Υγείας. 

Από τις 29,833 διαγνώσεις που διενεργήθηκαν σήμερα οι 4,994 έγιναν με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και οι 24,839 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), εντοπίστηκαν 147 περιστατικά της νόσου COVID-19, που προέκυψαν ως εξής:

  • 7 κρούσματα από 3,303 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.
  • 35 κρούσματα από 1,577 δείγματα που λήφθηκαν μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας.
  • 1 κρούσμα από 114 δείγματα που λήφθηκαν από τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων.
  • 50 κρούσματα από 10,774 δείγματα που εξετάστηκαν με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) σε ιδιωτικά κλινικά εργαστήρια και σε φαρμακεία.
  • 54 κρούσματα από 14,065 δείγματα που εξετάστηκαν με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας.

Αναλυτικά, οι εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας πραγματοποιήθηκαν σήμερα ως ακολούθως:

Επαρχία / Τομέας

Αριθμός τεστ

Αριθμός θετικών

Λευκωσία

6,300

32

Λεμεσός

3,185

9

Λάρνακα

1,373

5

Πάφος

1,219

4

Αμμόχωστος

980

1

Οίκοι Ευγηρίας

Λευκωσία

1

0

Λεμεσός

24

0

Κλειστές Δομές

654

3

Δειγματοληπτικός έλεγχος επιβατών στα Αεροδρόμια

329

0

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE