Απίστευτο τροχαίο - Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη

Απίστευτο τροχαίο - Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη

Τρένο συγκρούστηκε πριν από λίγο με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη, στη Νέα Μαγνησία, στη σιδηροδρομική διάβαση «Καβαλιέρος».

Πρόκειται για την αμαξοστοιχία 36-32 που εκτελούσε το δρομολόγιο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το φορτηγάκι ακινητοποιήθηκε πάνω στις γραμμές του τρένου και στη συνέχεια η αμαξοστοιχία το παρέσυρε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του φορτηγού.

Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική με 2 οχήματα και 6 πυροσβέστες, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένα άτομα.

Επίσης ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε πριν από λίγο τον οδηγό του φορτηγού ο οποίος διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε και η συνδρομή του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προκειμένου να στείλει λεωφορείο στο σημείο και να μεταφέρει τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας.

Πηγή: GRTimes

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.