Κίνδυνος θάνατος οι Ντελιβεράδες: ' Προσπερνούν όποτε θέλουν, δεν υπολογίζουν φώτα τροχαίας' - Κανένας έλεγχος

Κίνδυνος θάνατος οι Ντελιβεράδες: ' Προσπερνούν όποτε θέλουν, δεν υπολογίζουν φώτα τροχαίας' - Κανένας έλεγχος

Αγανακτησμένοι οι οδηγοί με τους "ντελιβεράδες" , οι οποίοι πάνω στη βιασύνη τους της δουλειάς, κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς, προσπεράσεις ενώ κάποιοι δεν ασχολούνται καν με τα φώτα τροχαίας.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις πολιτών που αναφέρουν ότι οι διανομείς φαγητών σε μηχανάκια (αλλιώς delivery boy), κυριως άλλης εθνικότητας (όπως ισχυρίζονται) είναι κίνδυνος θάνατος για τους υπόλοιπους οδηγούς αλλά και για τους ίδιους τους , τους εαυτούς.

Οδηγοί έχουν διηγηθεί στην ιστοσελίδα μας άρκετά περιστατικά που παρολίγο να θρηνήσουν θύματα ακόμα και μικρά παιδιά, εξαιτίας την ασυνειδησίας στον τρόπο οδήγησης των διανομέων φαγητού με μηχανάκια.

"Ημουν στα φώτα τροχαίας, όταν άναψε το πράσινο για όσους ήθελαν να στρίψουν δεξιά. Παω να στρίψω δεξιά και ξαφνικά όπως ήμουν στην μέση του δρόμου απο το πουθενά πετάγεται ευθεία ένα μηχανάκι delivery , με αποτέλεσμα να κάνω ελιγμό να το αποφύγω και όλοι στην διασταύρωση να κοιτάνε σοκαρισμένοι πως και δεν παρασύρθηκε απο το αυτοκίνητο μου. Πέρασε με κόκκινο το delivery boy και με ταχύτητα. Ούτε σταμάτησε , ούτε νοιάστηκε. Για μέρες ήμουν σε σοκ πως δεν σκότωσα έναν άνθρωπο. Μέσα στο αυτοκίνητο μου είχα και το νεογέννητο μωρό μου. Πως δεν αναποδογύρισε το αυτοκίνητο απο τον ελιγμό, είχαμε Άγιο"

Ενώ ένας άλλος πολίτης καταγγέλει σε γκρουπ στα social media: 

 

Ενώ τα σχόλια πιο κάτω αρκετά:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE