ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 90 ανέρχονται τα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 90 ανέρχονται τα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Στα 90 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα το τελευταίο 24ωρο σε σύνολο 15505 διαγνωστικών εξετάσεων σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας». 


Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα τα τρία θετικά περιστατικά είναι από το εξωτερικό, 17 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα υπόλοιπα 70 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.
 
Στη Λευκωσία και την Αμμόχωστο εντοπίστηκαν από 23 κρούσματα, στην Κερύνεια 16, στην Μόρφου ένα, στη Λεύκα δύο και στο Τρίκωμο πέντε.
 
Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων με COVID – 19 στα κατεχόμενα διαμορφώνεται στις 19544 και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο παραμένουν στους 78.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE