ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 90 ανέρχονται τα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 90 ανέρχονται τα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Στα 90 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα το τελευταίο 24ωρο σε σύνολο 15505 διαγνωστικών εξετάσεων σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας». 


Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα τα τρία θετικά περιστατικά είναι από το εξωτερικό, 17 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα υπόλοιπα 70 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.
 
Στη Λευκωσία και την Αμμόχωστο εντοπίστηκαν από 23 κρούσματα, στην Κερύνεια 16, στην Μόρφου ένα, στη Λεύκα δύο και στο Τρίκωμο πέντε.
 
Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων με COVID – 19 στα κατεχόμενα διαμορφώνεται στις 19544 και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο παραμένουν στους 78.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE