ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 90 ανέρχονται τα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 90 ανέρχονται τα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Στα 90 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα το τελευταίο 24ωρο σε σύνολο 15505 διαγνωστικών εξετάσεων σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας». 


Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα τα τρία θετικά περιστατικά είναι από το εξωτερικό, 17 είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα υπόλοιπα 70 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.
 
Στη Λευκωσία και την Αμμόχωστο εντοπίστηκαν από 23 κρούσματα, στην Κερύνεια 16, στην Μόρφου ένα, στη Λεύκα δύο και στο Τρίκωμο πέντε.
 
Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων με COVID – 19 στα κατεχόμενα διαμορφώνεται στις 19544 και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο παραμένουν στους 78.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.