Εκπέμπει sos η ΑΗΚ: Με παραποιημένα έγγραφα επιτήδειοι αποσπούν χρήματα για δήθεν επενδύσεις

Εκπέμπει sos η ΑΗΚ: Με παραποιημένα έγγραφα επιτήδειοι αποσπούν χρήματα για δήθεν επενδύσεις

Πλαστά, παραποιημένα έγγραφα /συμβάσεις που φέρουν το λογότυπο του Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου χρησιμοποιούν επιτήδειοι με στόχο να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες για δήθεν επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας και της κατασκευής Φωτοβολταϊκών Πάρκων.

Σε σχετική με το πιο πάνω θέμα ανακοίνωσή της η ΑΗΚ αναφέρει ότι «κάθε επίσημη σύμβαση της Αρχής για να είναι έγκυρη, πρέπει υποχρεωτικά να έχει επίσημες υπογραφές, σφραγίδες και Αριθμό Φακέλου της ΑΗΚ και μόνο στελέχη της έχουν το δικαίωμα υπογραφής και διακίνησης τέτοιων εγγράφων και ουδείς τρίτος».

Προσθέτει ότι «είναι λοιπόν ιδιαίτερα σημαντικό όπως, όταν οι πολίτες προσεγγίζονται από τρίτα άτομα που παρουσιάζουν δήθεν συμβάσεις με την ΑΗΚ, να ελέγχουν την αυθεντικότητα των εγγράφων επικοινωνώντας με τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της Αρχής».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE