Τα χρυσοπλήρωσε τα τσιγάρα που αγόρασε από την Πύλα ο 25χρονος από τη Λάρνακα – Τον «μυρίστηκαν» οι Αστυνομικοί από μακριά!

Τα χρυσοπλήρωσε τα τσιγάρα που αγόρασε από την Πύλα ο 25χρονος από τη Λάρνακα – Τον «μυρίστηκαν» οι Αστυνομικοί από μακριά!

Πήγε στην Πύλα να αγοράσει τσιγάρα για να γλυτώσει τον Φόρο όμως την πάτησε.... και τα αγόρασε και τα πλήρωσε διπλά αλλα στο τέλος έφυγε με άδεια χέρια από την Αστυνομία

Τέσσερις κούτες καπνό και 3 κούτες τσιγάρα αγόρασε από την Πύλα νεαρός 25 χρόνων από τη Λάρνακα, τα οποία μετέφερε στις ελεύθερες περιοχές χωρίς να πληρώσει τον απαραίτητο δασμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 20.15 χθες το βράδυ ύστερα από πληροφορία που έλαβε το Κέντρο Ελέγχου Αδικημάτων στη Λάρνακα, άνδρες του Τμήματος Ειδικών Καθηκόντων της Πύλας, ανέκοψαν για έλεγχο στη περιοχή Καμάρες ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από 25χρονο από τη Λάρνακα.

Υστερα από έρευνα εντός του αυτοκινήτου ανευρέθηκαν 4 κούτες καπνού 50 γραμμαρίων και 3 κούτες τσιγάρα. Ο 25χρονος παραδέχθηκε ότι αγόρασε τα ανευρεθέντα από το χωριό Πύλα.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε από τους Αστυνομικούς στο Τελωνείο του αεροδρομίου Λάρνακας όπου του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 440 ευρώ.

Τα ανευρεθέντα τσιγάρα και καπνός κατασχέθηκαν από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.