Όχημα συγκρούστηκε με φορτηγό - Ένα πρόσωπο στο Νοσοκομείο

Όχημα συγκρούστηκε με φορτηγό - Ένα πρόσωπο στο Νοσοκομείο

Ο τραυματισμός 73χρονου είναι ο απολογισμός τροχαίου που συνέβη τη Δευτέρα στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, άνδρας ηλικίας 67 ετών από την Πάφο οδηγούσε χτες ένα φορτηγό όχημα στην Έμπα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 73χρονος, μόνιμος κάτοικος Πάφου. 

Από την σύγκρουση εκτός από τις ζημιές που υπέστησαν τα δύο οχήματα, τραυματίστηκε ο 73χρονος ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου αφού εξετάστηκε κρατήθηκε για νοσηλεία.

Το τροχαίο διερευνά η Τροχαία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE