Στην φυλακή 43χρονος - Κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών

Στην φυλακή 43χρονος - Κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα σε άνδρα ηλικίας 43 ετών, ποινή φυλάκισης 90 ημερών και στέρηση της άδειας οδηγού του για 90 μέρες αφού κρίθηκε ένοχος στο αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «το Δικαστήριο επέβαλε σήμερα σε άνδρα ηλικίας 43 ετών, κατοίκου της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, ποινή άμεσης φυλάκισης 90 ημερών και στέρηση της άδειας οδηγού επίσης για 90 μέρες, με ισχύ μετά την αποφυλάκιση του.

Ο 43χρονος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών».

Πρόσθεσε ότι "το αδίκημα διαπράχθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2020 στο Λιοπέτρι στα πλαίσια τροχονομικού ελέγχου από μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου".

ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.