Προχωρά ο εμβολιασμός με 3η δόση - Η ηλικία που παίρνει σειρά

Προχωρά ο εμβολιασμός με 3η δόση - Η ηλικία που παίρνει σειρά

Προχωρά ο εμβολιασμός με 3η δόση για τα άτομα ηλικίας 75 και άνω

Συνεχίζοντας τη διαδικασία εμβολιασμού με 3η δόση στις ομάδες του πληθυσμού που καθορίστηκαν με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, και με στόχο την καλύτερη προστασία από τη νόσο COVID-19 μέσω της ενίσχυσης της ανοσίας, το Υπουργείο Υγείας προχωρά από αύριο, 6 Οκτωβρίου 2021, στη χορήγηση ενισχυτικής δόσης στα άτομα ηλικίας 75 ετών και άνω.

Σημειώνεται ότι η 3η δόση χορηγείται στα Εμβολιαστικά Κέντρα παγκύπρια, είτε μετά από διευθέτηση ραντεβού μέσω της Πύλης Εμβολιασμού, είτε μέσω των κέντρων εμβολιασμού ελεύθερης προσέλευσης (walk-in) χωρίς εκ των προτέρων προγραμματισμό ραντεβού. Τα walk-in για εμβολιασμό με 3η δόση λειτουργούν Δευτέρα με Πέμπτη από τις 8 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Μέχρι και χθες, χορηγήθηκε ενισχυτική δόση σε 13,844 άτομα που εμπίπτουν στις ομάδες που έχουν προτεραιότητα αυτή την περίοδο για την 3η δόση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE