ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβέρνηση για Τατάρ: «Οι σημερινές του δηλώσεις διαψεύδουν πως δήθεν οι Ελληνοκύπριοι θα επιστρέψουν στις περιουσίες τους»

Κυβέρνηση για Τατάρ:  «Οι σημερινές του δηλώσεις διαψεύδουν πως δήθεν οι Ελληνοκύπριοι θα επιστρέψουν στις περιουσίες τους»

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Μάριου Πελεκάνου για αναφορές του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας

Οι σημερινές δηλώσεις του κ. Ερσίν Τατάρ διαψεύδουν τους ισχυρισμούς πως η επιχειρούμενη αλλαγή του στάτους κβο της περίκλειστης περιοχής της Αμμόχωστου γίνεται προς υλοποίηση των αποφάσεων των ΗΕ και πως δήθεν οι Ελληνοκύπριοι νόμιμοι ιδιοκτήτες των περιουσιών θα επιστρέψουν στις περιουσίες τους.

Η σημερινή δήλωση του κ. Τατάρ αποτελεί ηχηρή απάντηση και σε όσους καλούν τους Αμμοχωστιανούς να προσφύγουν, για δικαίωση τάχα, στην «επιτροπή αποζημιώσεων».

Η τοποθέτηση του κ. Τατάρ αποτελεί την ίδια ώρα και απάντηση σε όσους καλούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη να προβεί σε υποχωρήσεις που δήθεν θα αναδείξουν την ευθύνη της Τουρκίας και της τουρκοκυπριακής πλευράς.

Για μας στόχος δεν είναι να επιρριφθούν ευθύνες, αλλά να αποτραπούν τετελεσμένα. Προς αυτή την κατεύθυνση εστιάζονται και οι κατά καιρούς προτάσεις του Προέδρου Αναστασιάδη για άρση του αδιεξόδου που η τουρκική αδιαλλαξία προκαλεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top