Στο Δικαστήριο οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου

Στο Δικαστήριο οι  τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού παραπέμφθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου.


Τα τέσσερα πρόσωπα, 20, 23, 27 και 30 χρόνων, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου, το οποίο τους παρέπεμψε ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 12 Νοεμβρίου. Μέχρι την έναρξη της δίκης, οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων, επιτέθηκαν και κτύπησαν δυο θαμώνες σωματείου, 24 και 30 χρόνων, που τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.