Στο Δικαστήριο οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου

Στο Δικαστήριο οι  τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού παραπέμφθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου.


Τα τέσσερα πρόσωπα, 20, 23, 27 και 30 χρόνων, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου, το οποίο τους παρέπεμψε ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 12 Νοεμβρίου. Μέχρι την έναρξη της δίκης, οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων, επιτέθηκαν και κτύπησαν δυο θαμώνες σωματείου, 24 και 30 χρόνων, που τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE