Στο Δικαστήριο οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου

Στο Δικαστήριο οι  τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού παραπέμφθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου.


Τα τέσσερα πρόσωπα, 20, 23, 27 και 30 χρόνων, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου, το οποίο τους παρέπεμψε ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 12 Νοεμβρίου. Μέχρι την έναρξη της δίκης, οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων, επιτέθηκαν και κτύπησαν δυο θαμώνες σωματείου, 24 και 30 χρόνων, που τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE