Στο Δικαστήριο οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου

Στο Δικαστήριο οι  τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού παραπέμφθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου.


Τα τέσσερα πρόσωπα, 20, 23, 27 και 30 χρόνων, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου, το οποίο τους παρέπεμψε ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 12 Νοεμβρίου. Μέχρι την έναρξη της δίκης, οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων, επιτέθηκαν και κτύπησαν δυο θαμώνες σωματείου, 24 και 30 χρόνων, που τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE