ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tι μας επιφυλάσσει ο καιρός τις επόμενες μέρες; Δεν λέει να καλοκαιριάσει ακόμα!

Tι μας επιφυλάσσει ο καιρός τις επόμενες μέρες; Δεν λέει να καλοκαιριάσει ακόμα!

Μπορεί τελικά οι προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας να μην επαληθεύτηκαν 100%, αφού δεν είχαμε τις καταιγίδες που μας προειδοποιούσε σε δελτία της, όμως για τις επόμενες μέρες ο καιρός δεν θα κάνει το χατίρι σε όσους ονειρεύονται μπάνια στις παραλίες. Μάλιστα κάποιες μέρες αναμένονται ελαφρές βροχές αλλά και συννεφιά με πτώση της θερμοκρασίας

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 μποφόρ και τοπικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικά αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και σύντομα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα λίγο ταραγμένη και τοπικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια, ανατολικά και βόρεια παράλια, στους 28 στα δυτικά παράλια και στους 22 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο το μεσημέρι και το απόγευμα, στα ορεινά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το μεσημέρι ενδέχεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήμερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top