Κορωνοϊός: Η Pfizer καταθέτει φάκελο για εμβολιασμούς παιδιών 5-11 ετών στην Ευρώπη

Κορωνοϊός: Η Pfizer καταθέτει φάκελο για εμβολιασμούς παιδιών 5-11 ετών στην Ευρώπη

Φάκελο με στοιχεία και έρευνες για εμβολιασμούς παιδιών ηλικίας 5-11 ετών κατέθεσαν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων οι εταιρείες Pfizer και BioNTech.
Σύμφωνα με κοινοτικές πηγές, εντός του Νοεμβρίου αναμένουμε την απόφαση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων αφού πρώτα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των αμερικανικών αρχών στις 26 Οκτωβρίου.

Η δόση εμβολίου που θα δοθεί σε αυτή την ηλικία θα είναι μικρότερη, δηλαδή 10 μικρογραμμάρια συγκριτικά με τις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες που λαμβάνουν 30 μικρογραμμάρια.

Αν και τα παιδιά αυτής της ηλικίας διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο να νοσήσουν σοβαρά, ειδικοί τονίζουν ότι μπορούν να κολλήσουν τον ιό και να τον μεταδώσουν στον ευρύτερο πληθυσμό.

Υπενθυμίζεται ότι σε παγκόσμιο επίπεδο μόνο το Ισραήλ εμβολιάζει παιδιά 5-11 ετών τα οποία όμως έχουν υποκείμενα νοσήματα.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE