ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Και δεύτερη νοσηλεύτρια της ΜΕΘ νεογνών του Μακαρείου θετική στον ιό

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Και δεύτερη νοσηλεύτρια της ΜΕΘ νεογνών του Μακαρείου θετική στον ιό

Δεύτερη νοσηλεύτρια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νεογνών στο Μακάρειο Νοσοκομείο, εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό.  

Η εν λόγω νοσηλεύτρια ήταν επαφή κρούσματος , ωστόσο δεν ήρθε σε επαφή με νεογνά ή το προσωπικό του Μακαρείου, αφού είχε αυτοπεριοριστεί μόλις έμαθε ότι είναι επαφή θετικού περιστατικού.

Η νοσηλεύτρια δεν ήταν εμβολιασμένη γι’ αυτό και προέβαινε σε εξέταση PCR τεστ για να μπορεί να πηγαίνει στο Νοσοκομείο όπου εργάζεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE