ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Και δεύτερη νοσηλεύτρια της ΜΕΘ νεογνών του Μακαρείου θετική στον ιό

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Και δεύτερη νοσηλεύτρια της ΜΕΘ νεογνών του Μακαρείου θετική στον ιό

Δεύτερη νοσηλεύτρια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νεογνών στο Μακάρειο Νοσοκομείο, εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό.  

Η εν λόγω νοσηλεύτρια ήταν επαφή κρούσματος , ωστόσο δεν ήρθε σε επαφή με νεογνά ή το προσωπικό του Μακαρείου, αφού είχε αυτοπεριοριστεί μόλις έμαθε ότι είναι επαφή θετικού περιστατικού.

Η νοσηλεύτρια δεν ήταν εμβολιασμένη γι’ αυτό και προέβαινε σε εξέταση PCR τεστ για να μπορεί να πηγαίνει στο Νοσοκομείο όπου εργάζεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.