Έκλεισε Δημοτικό στη Λευκωσία μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων – Δεύτερο cluster μέσα σε λίγες μέρες

Έκλεισε Δημοτικό στη Λευκωσία μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων – Δεύτερο cluster μέσα σε λίγες μέρες

Νέα αλυσίδα κρουσμάτων εντοπίστηκε σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία, αφού ανιχνεύθηκαν 17 νέα περιστατικά του ιού, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στο Υπουργείο Υγείας και την Ομάδα Ιχνηλάτησης.

Πιο συγκεκριμένα, κλειστό από την περασμένη Παρασκευή (15/10) παραμένει το Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Κασσιανού στη Λευκωσία.

Ο Πρόεδρος των Σχολικών Εφοριών, Ντίνος Έλληνας, μίλησε στην εκπομπή «Alpha καλημέρα» και τόνισε ότι το σχολείο θα λειτουργήσει ξανά τη Δευτέρα (25/10) εφόσον δεν εντοπιστούν κι άλλα κρούσματα από τη διαδικασία ιχνηλάτησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν 47 μαθητές.

Ανέφερε παράλληλα ότι έχουν αυξηθεί τα κρούσματα σε σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης αν και αρκετοί μαθητές έχουν εμβολιαστεί ή κάνουν τεστ κάθε 72 ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστό παραμένει και το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Παντελεήμονα στη Λεμεσό, αφού εντοπίστηκαν 26 κρούσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE