Τριπλοί βαθμοί από την Πετρολίνα στο Σχέδιο ‘Ανταμοιβή’ της Τράπεζας Κύπρου

Τριπλοί βαθμοί από την Πετρολίνα  στο Σχέδιο ‘Ανταμοιβή’ της Τράπεζας Κύπρου

Με αγορές σε πετρέλαιο θέρμανσης ή κίνησης, από τις 19 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, στα πρατήρια Πετρολίνα, Agip και Εni.

H Πετρολίνα συμμετέχει στο Σχέδιο ‘Ανταμοιβή’ της Τράπεζας Κύπρου και δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές, από τις 19 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, να συλλέξουν τριπλούς βαθμούς.


Πιο συγκεκριμένα, η Πετρολίνα δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές που χρησιμοποιούν κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, να κάνουν αγορές σε πετρέλαιο θέρμανσης ή κίνησης άνω των 250 ευρώ σε μία συναλλαγή σε πρατήρια Πετρολίνα, Agip και Eni και να εξασφαλίσουν τριπλούς βαθμούς.


Το Σχέδιο Ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου επιβραβεύει το κυπριακό κοινό με βαθμούς κάθε συναλλαγής με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου σε πάνω από 700 σημεία σε όλη την Κύπρο. Οι κάτοχοι των καρτών, μπορούν να εξαργυρώσουν τους βαθμούς αυτούς στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και τους όρους, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ www.petrolina.com.cy

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE