ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μια ντουζίνα παρανομίες σε ένα περιστατικό – Επιτέθηκε και σε Αστυνομικό

Μια ντουζίνα παρανομίες σε ένα περιστατικό – Επιτέθηκε και σε Αστυνομικό

Παρανομίες εφ’ όλης της ύλης και απύθμενο θράσος είναι τα χαρακτηριστικά του εν λόγω κυρίου, ο οποίος μάλλον δεν έχει αντιληφθεί ότι ζούμε σε μια χώρα με κανόνες και όταν αυτοί δεν τηρούνται, υπάρχουν συνέπειες.

Ο συγκεκριμένος κύριος, ηλικίας 41 χρόνων, κάτοικος Λεμεσού, τελεί υπό κράτηση, καθώς πέραν του ότι ήταν μεθυσμένος, επιτέθηκε σε Αστυνομικό, ενώ έχει εναντίον του και τροχαία αδικήματα.   

Σύμφωνα με Αστυνομική ανακοίνωση, στη 01:30 σήμερα, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, τα οποία διενεργούσαν ελέγχους αλκοόλης, σε δρόμο στη Λεμεσό, έκαναν σήμα σε οδηγό μοτοποδηλάτου να σταματήσει για έλεγχο και αντί αυτού ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Οι Αστυνομικοί ακολούθησαν το μοτοποδήλατο και κατάφεραν να το ανακόψουν, σε μικρή απόσταση. Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του μοτοποδηλάτου, ήταν 41χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος είναι κάτοχος ληγμένης μαθητικής άδειας οδηγού.

Ο 41χρονος υπεβλήθη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 130μg%, αντί 9μg%. Όταν πληροφορήθηκε από τους Αστυνομικούς, ότι θα έπρεπε να μεταβούν στον Αστυνομικό Σταθμό, για τελικό έλεγχο αλκοόλης, αυτός αντέδρασε, σπρώχνοντας τα μέλη της Αστυνομίας.

Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου αρνήθηκε να δώσει δείγμα εκπνοής για τελικό έλεγχο αλκοόλης. Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top