ΠΑΡΑ-THEMA

Θεμιστο-κλαίμε: Τ’ απίστευτα troll στο Facebook για τον Βουλευτή του ΔΗΣΥ με αφορμή τις σεξιστικές δηλώσεις του

Θεμιστο-κλαίμε: Τ’ απίστευτα troll στο Facebook για τον Βουλευτή του ΔΗΣΥ με αφορμή τις σεξιστικές δηλώσεις του

Έχει γεμίσει το Facebook και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες του, ή κάθε μία με διαφορετική ατάκα που διακωμωδεί το προφίλ του Βουλευτή του ΔΗΣΥ, Ανδρέα Θεμιστοκλέους, ο οποίος βρέθηκε για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο της προσοχής λόγω των σεξιστικών και ρατσιστικών απόψεων που διατυπώνει ανά καιρούς.

Αφορμή αυτή τη φορά αποτέλεσε η απάντηση του Βουλευτή προς την  συνάδελφο του Ειρήνη Χαραλαμπίδου, μετά από κοινοποίηση της Βουλευτή, άρθρου εφημερίδας, το οποίο κατέγραφε την στάση του κυρίου Θεμιστοκλέους στο θέμα της ψήφισης νόμου για ποινικοποίηση της υποκίνησης βίας και μίσους κατά των ΛΟΑΤ, κατά την οποία ο ίδιος διαχώρισε τη θέση του από το κόμμα του και καταψήφισε το νόμο.

Το σχόλιο της κυρίας Χαραλαμπίδου, ανέφερε αυτολεξεί «Τον ανδρισμό δεν τον μετράμε με τη βαρβαρότητα αλλά με τη ψυχή που αποδέχεται τον άνθρωπο και παλεύει γι΄αυτόν ! Η κοινωνία μας αλλάζει όσο και αν θέλουν κάποιοι να μας κρατούν στον μεσαίωνα !»

Ο βουλευτής Α. Θεμνιστοκλέους απάντησε, γράφοντας επίσης στο προσωπικό του προφίλ στο facebook μεταξύ άλλων: «Αν όμως η κ. Χαραλαμπίδου εννοεί τον σωματικό ανδρισμό, δηλώνω παντελώς αναρμόδιος προς την επιμέτρησή του και αναγνωρίζω την κυρία Χαραλαμπίδου ως την πλέον αρμόδια!».

Το θέμα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ακόμη και σε κομματικό επίπεδο, με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, να ζητά με επιστολή του στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και τον Πρόεδρο της Βουλής να επαναφέρουν στην τάξη τον κύριο Θεμιστοκλέους και τον Δημοκρατικό Συναγερμό να επιχειρεί να τα μαζέψει, απαντώντας ότι ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους εκφράζει δικές του απόψεις που δεν υιοθετούνται από το κόμμα.

Όπως ήταν φυσικό το τρολάρισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήγε σύννεφο με τον κύριο Θεμιστοκλέους να έχει την τιμητική του.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες ατάκες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top