LIFESTYLE

Ετοιμάζεται: Στο πλευρό της Βανδή όλο το καλοκαίρι ο Κύπριος τραγουδιστής – Αρχίζουν περιοδεία

Ετοιμάζεται: Στο πλευρό της Βανδή όλο το καλοκαίρι ο Κύπριος τραγουδιστής – Αρχίζουν περιοδεία

Ετοιμάζει τις μηχανές για ένα γεμάτο καλοκαίρι το οποίο θα περάσει περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα μαζί με την Δέσποινα Βανδή ο επιτυχημένος Κύπριος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης.

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των επιτυχημένων εμφανίσεών του με την Καίτη Γαρμπή και τη Ναταλία Γερμανού σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ο αγαπητός τραγουδιστής «σκαρώνει» τα καλοκαιρινά του σχέδια.

Μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος θα εμφανιστεί σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, αρχής γενομένης από τον Ιούλιο.

Την ίδια ώρα, παράλληλα με την προετοιμασία του πέμπτου κατά σειρά προσωπικού του δίσκου, ο τραγουδιστής βρίσκεται στο στούντιο με πολλά μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.

Μεταξύ άλλων, συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με την καλή του φίλη Μελίνα Ασλανίδου και εκτός του «The Voice», γράφοντας τη μουσική στο νέο της τραγούδι, με τίτλο «Να Με Δικαιολογήσεις», ενώ το τραγούδι του «Σπάσ’ Τα» γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα και, έναμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία του, το «Για Σένα» είναι υποψήφιο στην κατηγορία «Τραγούδι της Χρονιάς» στα φετινά Mad Video Music Awards.

 

Πηγή: star.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top