ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 200 τα κρούσματα της Τρίτης (02/11) – Ένας νέος θάνατος

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 200 τα κρούσματα της Τρίτης (02/11) – Ένας νέος θάνατος

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 – 2 Νοεμβρίου 2021

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 2 Νοεμβρίου 2021:

- Ένα άτομο απεβίωσε από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 575.

- 70 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 26 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 60% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

- 5 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

- Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 52,138 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

- 249 (ποσοστό θετικότητας: 0,48%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 124,973.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE