Βρέφος πέντε μηνών στο Μακάριο Νοσοκομείο με κορωνοϊό - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Βρέφος πέντε μηνών στο Μακάριο Νοσοκομείο με κορωνοϊό - Ποια η κατάσταση της υγείας του

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάριου Νοσοκομείου, Αβραάμ Ηλία, ο οποίος μίλησε στο Κρατικό Ραδιόφωνο, το βρέφος εισήχθη χθες και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Ο κύριος Ηλία, ανέφερε ότι τις τελευταίες μέρες εισάγονται μεμονωμένα περιστατικά, ενώ τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται μεγαλύτερο κύμα στον παιδικό πληθυσμό.

Η πληρότητα του Νοσκομείου βρίσκεται στο 60-70%.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο φετινός χειμώνας θα είναι δύσκολος λόγω και των άλλων λοιμώξεων.

Καταληκτικά, τόνισε πως προκαλούν προβληματισμό τα πολλά περιστατικά της οξείας βρογχιολίτιδας και της πνευμονίας, ενώ οι θερμοκρασίες είναι ακόμα καλοκαιρινές και κάλεσε τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους τόσο με το εμβόλιο του κορωνοϊού, όσο και της γρίπης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE