Τουρκία: Κατέρρευσε κτίριο - 10 άνθρωποι ακόμη στα συντρίμμια

Τουρκία: Κατέρρευσε κτίριο - 10 άνθρωποι ακόμη στα συντρίμμια

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε στην πόλη Μαλάτια στην ανατολική Τουρκία.

«Περίπου είκοσι άνθρωποι» βρίσκονταν μέσα στο κτίριο την ώρα του δυστυχήματος, λίγο πριν από τις 17:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Ελλάδας), δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Μαλάτια Αΐντίν Μπαρούς στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο A Haber.

Δύο και πλέον ώρες μετά την έναρξη των επιχειρήσεων διάσωσης, περίπου δέκα άνθρωποι εξακολουθούσαν να βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Haberturk.

Δεκατρείς άνθρωποι διασώθηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την κυβερνητική Υπηρεσία Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών (AFAD).

«Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται», ανέφερε στο Twitter ο αξιωματούχος επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν.

Πηγή: liberal.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE