Τουρκία: Κατέρρευσε κτίριο - 10 άνθρωποι ακόμη στα συντρίμμια

Τουρκία: Κατέρρευσε κτίριο - 10 άνθρωποι ακόμη στα συντρίμμια

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε στην πόλη Μαλάτια στην ανατολική Τουρκία.

«Περίπου είκοσι άνθρωποι» βρίσκονταν μέσα στο κτίριο την ώρα του δυστυχήματος, λίγο πριν από τις 17:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Ελλάδας), δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Μαλάτια Αΐντίν Μπαρούς στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο A Haber.

Δύο και πλέον ώρες μετά την έναρξη των επιχειρήσεων διάσωσης, περίπου δέκα άνθρωποι εξακολουθούσαν να βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Haberturk.

Δεκατρείς άνθρωποι διασώθηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την κυβερνητική Υπηρεσία Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών (AFAD).

«Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται», ανέφερε στο Twitter ο αξιωματούχος επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν.

Πηγή: liberal.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE