ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο ψυχιατρείο οδήγησαν «μαχαιροβγάλτη» που κυκλοφορούσε στη Σαριπόλου – Μαχαίρωσε 29χρονο

Στο ψυχιατρείο οδήγησαν «μαχαιροβγάλτη» που κυκλοφορούσε στη Σαριπόλου – Μαχαίρωσε 29χρονο

Διάταγμα υποχρεωτικής εξέτασης από ιατρούς του Ψυχιατρείου Αθαλάσσας διέταξε το ΤΑΕ Λεμεσού για τον 33χρονο άνδρα που μαχαίρωσε 29χρονο στη Λεμεσό καθώς παρουσιάζει ψυχολογικές διαταραχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  του ToThemaOnline ο 33χρονος άνδρας υποστήριξε στις αρχές πως κρατούσε μαχαίρι για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Γύρω στη 1.45 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ περπατούσε σε περιοχή της Λεμεσού, ο 33χρονος προσέγγισε 29χρονο που βρισκόταν με την παρέα του και του επιτέθηκε με μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια, αφού επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Α’ Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλαστικό τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα, το οποίο προκλήθηκε από αιχμηρό όργανο και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα αυξάνονται οι επιθέσεις από ψυχολογικά διαταραγμένα πρόσωπα.

Το περιστατικό  εξετάζεται από το ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ για καλή του τύχη ο 29χρονος δεν τραυματίστηκε σοβαρά. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top