Ανακοινώθηκαν 174 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ανακοινώθηκαν 174 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Το "υπουργείο υγείας" στα κατεχόμενα ανακοίνωσε 174 περιστατικά κορωνοϊού σε σύνολο 14,301 εξετάσεων την Κυριακή.

Τρία περιστατικά εντοπίστηκαν στο παράνομο αεροδρόμιο, 34 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 137 είναι μεταδόσεις στην κοινότητα.

Τα 44 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 41 στην κατεχόμενη Κερύνεια, 33 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, έξι στο κατεχόμενο Τρίκωμο , 5 στην κατεχόμενη Μόρφου και 8 στην κατεχόμενη Λεύκα.

Τα κρούσματα στα κατεχόμενα ανέρχονται στις 24, 524 και καταγράφηκαν και 93 θάνατοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE