Ανακοινώθηκαν 174 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ανακοινώθηκαν 174 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Το "υπουργείο υγείας" στα κατεχόμενα ανακοίνωσε 174 περιστατικά κορωνοϊού σε σύνολο 14,301 εξετάσεων την Κυριακή.

Τρία περιστατικά εντοπίστηκαν στο παράνομο αεροδρόμιο, 34 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 137 είναι μεταδόσεις στην κοινότητα.

Τα 44 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 41 στην κατεχόμενη Κερύνεια, 33 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, έξι στο κατεχόμενο Τρίκωμο , 5 στην κατεχόμενη Μόρφου και 8 στην κατεχόμενη Λεύκα.

Τα κρούσματα στα κατεχόμενα ανέρχονται στις 24, 524 και καταγράφηκαν και 93 θάνατοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE