Στον θάλαμο αρνητικής πίεσης μωρό 6 μηνών στο Μακάρειο – Μεγάλη ανησυχία για τους επόμενους μήνες

Στον θάλαμο αρνητικής πίεσης μωρό 6 μηνών στο Μακάρειο – Μεγάλη ανησυχία για τους επόμενους μήνες

Αγοράκι 6 μηνών νοσηλεύεται με κορωνοϊό στον θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Το βρέφος είχε εισαχθεί το προηγούμενο Σάββατο 13 Νοεμβρίου με συμπτώματα πυρετού και βήχα ενώ θετικό είναι ότι η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία. Το αγοράκι είναι και το μόνο περιστατικό που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Μακάρειο Νοσοκομείο αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη ανησυχία με την έξαρση σε ιούς όπως τον RSV και την αύξηση των περιστατικών με γιατρούς να προειδοποιούν τους γονείς να μην παίρνουν τα παιδιά τους στο σχολείο με συμπτώματα.

Μάλιστα οι παιδιατρικοί θάλαμοι του νοσηλευτηρίου είναι σχεδόν γεμάτοι, με την πληρότητα να αγγίζει το 70-80%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht