Στον θάλαμο αρνητικής πίεσης μωρό 6 μηνών στο Μακάρειο – Μεγάλη ανησυχία για τους επόμενους μήνες

Στον θάλαμο αρνητικής πίεσης μωρό 6 μηνών στο Μακάρειο – Μεγάλη ανησυχία για τους επόμενους μήνες

Αγοράκι 6 μηνών νοσηλεύεται με κορωνοϊό στον θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Το βρέφος είχε εισαχθεί το προηγούμενο Σάββατο 13 Νοεμβρίου με συμπτώματα πυρετού και βήχα ενώ θετικό είναι ότι η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία. Το αγοράκι είναι και το μόνο περιστατικό που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Μακάρειο Νοσοκομείο αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη ανησυχία με την έξαρση σε ιούς όπως τον RSV και την αύξηση των περιστατικών με γιατρούς να προειδοποιούν τους γονείς να μην παίρνουν τα παιδιά τους στο σχολείο με συμπτώματα.

Μάλιστα οι παιδιατρικοί θάλαμοι του νοσηλευτηρίου είναι σχεδόν γεμάτοι, με την πληρότητα να αγγίζει το 70-80%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Σε τροχιά νέων εξελίξεων εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν και επίσημα τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE