ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξάνονται τα περιβαλλοντικά προβλήματα στα κατεχόμενα

Αυξάνονται τα περιβαλλοντικά προβλήματα στα κατεχόμενα

Την ανάγκη λήψης μέτρων για αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προβλημάτων που ολοένα και αυξάνονται στα κατεχόμενα απειλώντας την ανθρώπινη υγεία, εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος του τ/κ επιμελητηρίου μηχανικών περιβάλλοντος Nilden Bektas κατά τη διάρκεια διάσκεψης Τύπου με την ευκαιρία σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Ο κ. Bektas είπε ότι το περιβάλλον είναι ένα θέμα ζωτικής σημασίας και εξέφρασε την ανάγκη λήψης των απαραίτητων μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ανέφερε ότι τα περιβαλλοντικά προβλήματα ολοένα και αυξάνονται στα κατεχόμενα και απειλούν την ανθρώπινη υγεία προσθέτοντας ότι τα αστικά λύματα προκαλούν ρύπανση της θάλασσας και των υπόγειων υδάτων.

Είπε, επίσης, ότι πρέπει να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων σημειώνοντας ότι οι μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας προκαλούν επίσης ρύπανση του αέρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top