Ασταμάτητη η κακοκαιρία στην Κύπρο - Καταιγίδες και βροχές σε πολλές περιοχές - ΒΙΝΤΕΟ

Ασταμάτητη η κακοκαιρία στην Κύπρο - Καταιγίδες και βροχές σε πολλές περιοχές - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η κακοκαιρία στην Κύπρο, με τις βροχές να είναι ασταμάτητες σε πολλές περιοχές του νησιού. 

Σήμερα Κυριακή 21 Νοεμβρίου σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις, ισχυρές καταιγίδες καθώς και ανέμοι. Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας το απόγευμα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί καθώς λόγω της βροχόπτωσης ο δρόμος Μηλικουρίου - Πλατύ, έχει καταστεί ιδιαίτερα ολισθηρός.

Ακολουθούν εικόνες και βίντεο από την σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ:

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE