Ασταμάτητη η κακοκαιρία στην Κύπρο - Καταιγίδες και βροχές σε πολλές περιοχές - ΒΙΝΤΕΟ

Ασταμάτητη η κακοκαιρία στην Κύπρο - Καταιγίδες και βροχές σε πολλές περιοχές - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η κακοκαιρία στην Κύπρο, με τις βροχές να είναι ασταμάτητες σε πολλές περιοχές του νησιού. 

Σήμερα Κυριακή 21 Νοεμβρίου σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις, ισχυρές καταιγίδες καθώς και ανέμοι. Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας το απόγευμα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί καθώς λόγω της βροχόπτωσης ο δρόμος Μηλικουρίου - Πλατύ, έχει καταστεί ιδιαίτερα ολισθηρός.

Ακολουθούν εικόνες και βίντεο από την σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ:

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Αθήνα και μετά Βερολίνο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ουσιαστικής σημασίας η Σύνοδος»

Πάει Αθήνα και μετά Βερολίνο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ουσιαστικής σημασίας η Σύνοδος»

Στην Αθήνα, μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την πλειονότητα του Υπουργικού Συμβουλίου για την 3η Διακυβερνητική Σύνοδο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE