ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΑΦΟΣ: Αυτοί οι 8 καταζητούνται για τον τραυματισμό προπονητή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΑΦΟΣ: Αυτοί οι 8 καταζητούνται για τον τραυματισμό προπονητή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οκτώ πρόσωπα καταζητούνται από την Αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο 20 Νοεμβρίου σε αγώνα στην Πάφο. 

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της

1.Βιας στα γήπεδα,

2. Οχλαγωγίας,

3. Επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης,

4. Παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών,

5. Παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο, που διαπράχθηκαν στις 20/11/2021 στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων εξασφαλίστηκε φωτογραφικό υλικό, το οποίο απεικονίζει οκτώ πρόσωπα, που φέρονται να ενέχονται στη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στον αριθμό τηλεφώνου 26-806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Επίσης, πληροφορίες (ανώνυμα) μπορούν να δοθούν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE