Στο Αστυνομικό Τμήμα οδηγήθηκαν δυο Ρώσοι τύφλα στο μεθύσι

Στο Αστυνομικό Τμήμα οδηγήθηκαν δυο Ρώσοι τύφλα στο μεθύσι

Δύο νεαροί από τη Ρωσία συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα, επειδή φώναζαν και έσπρωχναν τους αστυνομικούς που ανέκοψαν το αυτοκίνητο τους για έλεγχο, ενώ ο 22χρονος οδηγός οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, νεαρός από τη Ρωσία ηλικίας 22 χρόνων έχοντας συνεπιβάτη ομοεθνή του ηλικίας 17 χρόνων, κάτοικοι Λεμεσού, οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη Οδό Αγίας Μαύρης στην Αγία Νάπα, αλόγιστα και επικίνδυνα και υπό την επήρεια αλκοόλης.

Περιπολικό της ΜΜΑΔ ανέκοψε το αυτοκίνητο των Ρώσων για έλεγχο και αυτοί άρχισαν να φωνάζουν, να βρίζουν και να σπρώχνουν τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που έγινε στον ένα από τους δύο Ρώσους εντοπίστηκε μισό γραμμάριο κάνναβης ενώ ο οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 51 αντί για 22 μιλιγκράμ.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και αναμένεται αφού κατηγορηθούν γραπτώς να αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE