Στόχος των ΗΕ ο εμβολιασμός του 70% του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι το 2022

Στόχος των ΗΕ ο εμβολιασμός του 70% του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι το 2022

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν θέσει ως στόχο να φέρουν τα εμβόλια κατά του COVID-19 στο 40% των ανθρώπων σε όλες τις χώρες μέχρι το τέλος αυτού του έτους και το 70% μέχρι τα μέσα του 2022, αναφέρεται σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε χθες το γραφείο του εκπρόσωπου Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ.

 
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μηδέν χώρες χαμηλού εισοδήματος, 12 χώρες χαμηλότερου μεσαίου εισοδήματος, 27 χώρες ανώτερου μεσαίου εισοδήματος και 71 χώρες υψηλού εισοδήματος έχουν φτάσει μέχρι σήμερα τον στόχο του 40%.
 
Ο ΠΟΥ δήλωσε ότι, έως τις 25 Νοεμβρίου, είχαν χορηγηθεί 7,804 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίου παγκοσμίως. Σύμφωνα με τον πίνακα ελέγχου COVID-19 του ΠΟΥ, 3,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι πλήρως εμβολιασμένοι και 4,15 δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE