Στόχος των ΗΕ ο εμβολιασμός του 70% του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι το 2022

Στόχος των ΗΕ ο εμβολιασμός του 70% του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι το 2022

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν θέσει ως στόχο να φέρουν τα εμβόλια κατά του COVID-19 στο 40% των ανθρώπων σε όλες τις χώρες μέχρι το τέλος αυτού του έτους και το 70% μέχρι τα μέσα του 2022, αναφέρεται σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε χθες το γραφείο του εκπρόσωπου Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ.

 
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μηδέν χώρες χαμηλού εισοδήματος, 12 χώρες χαμηλότερου μεσαίου εισοδήματος, 27 χώρες ανώτερου μεσαίου εισοδήματος και 71 χώρες υψηλού εισοδήματος έχουν φτάσει μέχρι σήμερα τον στόχο του 40%.
 
Ο ΠΟΥ δήλωσε ότι, έως τις 25 Νοεμβρίου, είχαν χορηγηθεί 7,804 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίου παγκοσμίως. Σύμφωνα με τον πίνακα ελέγχου COVID-19 του ΠΟΥ, 3,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι πλήρως εμβολιασμένοι και 4,15 δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE