Συνέλαβαν μετανάστες στα κατεχόμενα - Έφτασαν με βάρκα στην Αχερίτου

Συνέλαβαν μετανάστες στα κατεχόμενα - Έφτασαν με βάρκα στην Αχερίτου

Συνελήφθησαν Σύροι που έφτασαν με φουσκωτή βάρκα στην κατεχόμενη Αχερίτου

Δύο Σύροι, από σύνολο 12 που εισήλθαν στα κατεχόμενα από άγνωστο λιμάνι και ήρθαν από την Τουρκία με φουσκωτή βάρκα, συνελήφθησαν στο κατεχόμενο χωριό Αχερίτου, σύμφωνα με την «Γενί Μπακίς».

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σε κατάθεση τους οι συλληφθέντες είπαν πως μεταφέρθηκαν στα κατεχόμενα στις 27 Νοεμβρίου από την Τουρκία και στη συνέχεια τους υποδέχτηκε άτομο που δεν γνώριζαν και τους μετέφερε στην Αχερίτου.

Πηγή: KΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE